logo-mini

Bemutatkozás

Korompai Petra

építőművész, lakberendező

Lakberendezőként, eddigi munkáim során számos lakás, nyaraló, iroda, bankfiók kialakításában, átalakításában és berendezésében vettem részt. Célom minden esetben egy harmonikus enteriőr kialakítása, melyben mindenki megtalálja, ami a számára legfontosabb. A lakás jellegétől és funkciójától függően egyszerre legyen kényelmes, otthonos, praktikus, ugyanakkor elegáns, – természetesen elsődlegesen a megrendelő igényeinek maximális figyelembe vételével és rá jellemző stílusjegyeivel. Fontos szempont a megrendelővel való jó kapcsolat kialakítása, az összhang megteremtése, mely nélkül nem valósulhatna meg a megrendelő számára tökéletes enteriőr.

A lakberendezés nem pusztán bútorok tologatása, anyagok kiválasztása, színek meghatározása. Ennél lényegesen több, amire vállalkozom, amikor megtervezem valakinek az otthonát, irodáját, munkahelyét. Célom, hogy természetes anyagok használatával, a legkisebb költséggel, a maximális végeredményt érjem el úgy, hogy ügyfeleim kívánságait, igényeit tartsam szem előtt.

A lakberendezésen és enteriőr tervezésen túl, az építőművészet határait feszegetem. Nap, mint nap új design elemekkel bővül a hazai és külföldi kínálat. Igyekszem a fellelhető anyagok, színek, minták, hangulatok, új stílusok és régiek felhasználásával megtervezni, a megrendelő számára legharmonikusabb enteriőrt.

Köszönöm, hogy megtekintette honlapomat!

Korompai Petra

Korompai Petra

Építőművész, lakberendező